Languid eyes, loving eyes, eyes dazed.Or a simple problem of conjunctivitis for too long understimated.Nothing that can not be solved with a good eye drops, which (albeit a sentimental problem) could also revive the libido of the poor fish, which will begin to show a different shade, hopefully before the last breath.
INGREDIENTS
-A bunch of rocket
-A handful of pine nuts
-A finger of saffron
-A palm of flour
-A generous of oil
Chop the rocket and put it to marinate in extra virgin olive oil, for an hour about.
When the rocket will be macerated added it the
flour and mix to obtain a compact sauceGrind the pine nuts and toast them in a frying pan and add the flour mixture of oil and rocket.Add the saffron and let cook for at least a for a quarter.Strain the sauce through a sieve to remove debris and stored in a suitable jar.The eyewash will keep for 3 / 4 days in the fridge but to fully enjoy the aphrodisiac properties of rocket and saffron the best will be eat immediately with fish, white meats, soft cheeses, boiled vegetables andevery kind of sad and agonizing food that comes to your mind.
Occhi languidi, occhi innamorati, occhi imbambolati.
O un semplice problema di congiuntivite per troppo tempo sottovalutato.
Nulla che non si possa risolvere con un buon collirio, che (sia pure un problema
sentimentale) possa anche resuscitare la libido del povero pesce, che
comincerà a mostrare una diversa sfumatura, si spera prima dell’ultimo respiro.
INGREDIENTI:
- -Un mazzetto di rucola
-Un pugno di pinoli
-Un dito di za erano
-Un palmo di farina
-Un generoso di olio
Sminuzzare la rucola e metterla a marinare nell’olio extravergine per un’oretta. Quando sarà macerata aggiungere la
farina e mescolare no ad ottenere un sughetto compatto
Triturare i pinoli e tostarli in una padella antiaderente e aggiungere il composto di olio farina e rucola.
Aggiungere lo za erano e lasciar cuocere a fuoco minimo per un quarto d’ora.
Filtrare la salsina con un colino per eliminare i residui e riporla in un vasetto adatto.
Si conserva per 3/4 gg in frigo ma per godere a pieno delle proprietà afrodisiache dello za erano e della rucola è
meglio consumarla subito con pesce, carni bianche, formaggi a pasta molle, verdurine bollite e
quantaltro cibo triste e agonizzante che vi venga in mente.
No comments:
Post a Comment